Wall Centre Central Park

 

Designed to meet LEED® Gold Standards, award-winning gBL Architects designed this dynamic new community with special consideration for the environment. Ecological features include green rooftops, community gardens and easy access to transit, biking paths and the local car co-op. The community features three residential towers and a community garen.  The comples also is the home of the Collingwood Neighborhood House ANNEX.

 

Project Details

A stunning curved design takes full advantage of a uniquely shaped parcel of land in East Vancouver.

BW Products Used: Mutual Materials Brick - Desert White Smooth 2 ½” Standards 

Project Completed: Fall 2017

Location: Boundary Road & Vansess Avenue, Vancouver, BC

Architect: GBL Architects

Owner: Wall Financial

Masonry Contractor: Empire Masonry

BW Sales Representative: Trina Bentley